Ο Μαγικός Κόσμος των Αρωμάτων

Ανακαλύψτε τα Συναρπαστικά Αρώματα της Essens

Πληρώστε για το Άρωμα, ΟΧΙ για το Όνομα

Τα αρώματα ESSENS δημιουργήθηκαν με έμφαση στην καλύτερη ποιότητα. Η παραγωγή μας είναι πιστοποιημένη με GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 9001-2008 και βρίσκεται κάτω από συνεχή έλεγχο σύμφωνα με τους αυστηρότερους κανονισμούς και τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εγγυόμαστε ότι κάθε άρωμα περιέχει τουλάχιστον 20% από αρωματικά αποστάγματα (αιθέρια έλαια), παρέχεται αποκλειστικά από την εταιρεία SELUZ, η οποία είναι μία από τους παραγωγούς πρώτης γραμμής ιδιωτικού br. Αυτό εγγυάται μία αξιότιμη θέση με τις ελίτ μεταξύ άλλων αρωμάτων.


Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε μια απλουστευμένη περιγραφή της διαδικασίας παραγωγής

Αρωματικά αποστάγματα της καλύτερης ποιότητας που παρασκευάζονται αποκλειστικά από φυσικούς πόρους αναμιγνύονται αρχικά μαζί με καθαρή αρωματική αλκοόλη. Αυτός είναι ο λόγος που διαφέρουμε από τις περισσότερες από τις άλλες εταιρείες αρωμάτων, καθώς είναι υποχρεωμένες να μετουσιώνουν την αλκοόλη με χημικές ουσίες, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά το τελικό προϊόν. Το τελικό μίγμα ψύχεται σε θερμοκρασία -7 ° C και μετά φιλτράρεται, τα φίλτρα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το στάδιο έχουν μια απαλότητα των 10 microns. Το άρωμα στη συνέχεια αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές για τουλάχιστον 8 εβδομάδες, όπου ωριμάζει ώστε το απόσταγμα να αποκτήσει περισσότερη ένταση. Το ώριμο άρωμα στη συνέχεια γεμίζεται σε φιάλες, καθαρισμένες με ρεύμα αέρα που δημιουργήθηκαν από Ιταλούς ειδικούς σε ένα φημισμένο εργαστήριο γυαλιού. Τέλος όλο το προϊόν συσκευάζεται σε ένα κουτί, το οποίο έχει σχεδιαστεί με αγνή δημιουργικότητα. Όλα τα στάδια κατασκευής υπόκεινται σε συνεχή έλεγχο και μόνο τα καλύτερα ποιοτικά υλικά χρησιμοποιούνται για την παραγωγή.

Η προσφορά περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα 40 αρώματα για τις γυναίκες και 20 αρώματα για τους άνδρες.

Η ESSENS έχει επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων με αφρόλουτρα σε κάθε ένα από τα 60 αρώματα. Επιπλέον προσφέρουμε αρωματικά γαλακτώματα σώματος σε 40 γυναικεία αρώματα, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με ενυδατική σύνθεση, βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ, έλαιο βερίκοκου και κάνναβης, χάρη στα οποία η επιδερμίδα σας δεν θα είναι μόνο αρωματισμένη, αλλά επίσης όμορφη και υγιής.

ESSENS Body Mist. Το 2016, η γκάμα των αρωμάτων ESSENS επεκτάθηκε εισάγοντας αναζωογονητικά σπρέι σώματος με αρωματικό έλαιο 3%, αλλά με την ίδια διαδικασία παραγωγής με τα αρώματα ESSENS για να επιτευχθεί ένας τέλειος συνδυασμός αιθέριων ελαίων με άλλα συστατικά. Τα αγαπημένα Body Mist διατίθενται σε 10 πιο δημοφιλή αρώματα.ESSENS Niche Perfumes

Πριν από τα Χριστούγεννα του 2017, παρουσιάσαμε δύο αποκλειστικά αρώματα πολυτελείας που ξεπερνούσαν πλήρως την κλασική έκδοση. Είναι η απόλυτη κορυφή της τέχνης της αρωματοποιίας, που συνδυάζει πολλά χρόνια παράδοσης, μια αριστοτεχνική διαδικασία παραγωγής, τα πιο πολύτιμα συστατικά, πολυτελείς φιάλες, εξαιρετικός συνδυασμός τεχνικής και, φυσικά, εκπληκτικά μεγάλη αντοχή. Τα ESSENS Niche Perfumes αντιπροσωπεύουν πέντε unisex αρώματα σε κομψές φιάλες των 100 ml, αποκαλύπτοντας ένα μεθυστικό άρωμα που αφήνει πίσω του ένα βαθύ έντονο αποτύπωμα.

Essens Noir & Unique Perfumes

Στις αρχές του 2015, παρουσιάσαμε τέσσερα αποκλειστικά αρώματα από την ολοκαίνουργια συλλογή ESSENS Unique. Αυτά τα αρώματα είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας ενός παγκοσμίου φήμης αρωματοποιού του Hélène Fizet να δημιουργήσει μια μοναδική αρωματική σύνθεση χρησιμοποιώντας τις καλύτερες και πιο ακριβές φυσικές πρώτες ύλες που διατίθενται στην παγκόσμια αγορά σήμερα. Οι αρωματικές ουσίες επιλέχθηκαν προκειμένου να αποκτήσουν τη σφραγίδα της ποιότητας, της πολυτέλειας και της υψηλής σχεδίασης. Αφού το άρωμα ωριμάζει για αρκετούς μήνες σε ειδικές ανοξείδωτες δεξαμενές, συσκευάζεται σε γυάλινα φιαλίδια, τα οποία διαθέτουν σχεδόν αόρατο καινοτόμο ψεκαστήρα. Αυτό επιτρέπει πολύ λεπτή και αποτελεσματική διάδοση του αρώματος σε ένα πολύ φίνο αρωματικό σύννεφο. Η τελική εικόνα ενισχύεται από το μοντέρνο σχεδιασμό της κορυφής, κατασκευασμένη από εξωτικό ξύλο, καθώς και από το ειδικά σχεδιασμένο κουτί.

Για περισσότερα ΑΡΩΜΑΤΑ και Πληροφορίες επισκεφτείτε το E-shop

Θέλω Απλά να κάνω Αγορά

Θέλω τα πλεονεκτήματα των ειδικών προσφορών και εκπτώσεων

Επίσημος Συνεργάτης: