Ενίσχυσε το ανοσοποιητικό του παιδιού σου

Δυνάμωσε τον οργανισμό του με υψηλής ποιότητας και ασφάλειας συμπληρώματα διατροφής για την πρόληψη και υποστήριξη του επιπέδου ανοσίας

Επέλεξε μέσα από μία ποικιλία εξειδικευμένων Προϊόντων ποιο είναι αυτό που εξυπηρετεί την Ανάγκη σου.

Σιρόπι για το Ανοσοποιητικό

Το συμπλήρωμα διατροφής με τη μορφή σιροπιού με γεύση φρούτων του δάσους, εκχύλισμα άγριας Χασεμύρτλης και Ευρωπαϊκό εκχύλισμα Λάρικου, βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος του παιδιού. Το σιρόπι είναι ιδανικό για παιδιά από 3 ετών.                                                                                    Το ΣΙΡΟΠΙ ESSENS έχει σχεδιαστεί εσκεμμένα για να προμηθεύει το παιδικό σώμα με τις απαραίτητες ουσίες για τη σωστή λειτουργία του μέσω φυσικών συστατικών.                                                                          Ειδικές φόρμουλες με ελκυστικές γεύσεις φρούτων και βοτάνων εμπλουτίζονται με αποτελεσματικά εκχυλίσματα φυτών, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στη φαρμακευτική βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων. Αυτό το εύγεστο σιρόπι είναι έργο των μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου της ESSENS και το όραμά τους να δημιουργήσουν αποτελεσματικά προϊόντα που θα καταναλώνονται εύκολα και άνετα από τα παιδιά. Μόνο οι πρώτες ύλες από πιστοποιημένους προμηθευτές χρησιμοποιούνται για την ίδια την παραγωγή. Το σιρόπι δεν περιέχει συνθετικές χρωστικές ουσίες, γλουτένη ή λακτόζη και είναι επίσης κατάλληλο για vegans.
Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΙΡΟΠΙ ESSENS ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ:

Συμβάλλει στην κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.                                             Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην παραγωγή κολλαγόνου.                        Συμβάλλει στη μείωση του ρυθμού κόπωσης και εξάντλησης.                                                     Υποστηρίζει την ανοσία του σώματος.

Ποσότητα: 0,7 l (συσκευασία γυαλιού), Κωδικός προϊόντος  syr05

Πρωτόγαλα

Το πρωτόγαλα εκτιμάται για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες (A, D, E, C, B1, B2, B6. B12, φολικό οξύ, παντοθενικό οξύ, βιοτίνη, νιασίνη), μέταλλα, ιχνοστοιχεία (νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, ιώδιο, χρώμιο), πρωτεΐνες και αναστολείς πρωτεάσης. Περιέχει αντισώματα που είναι αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων. Περιέχει επίσης Lactoferrin – μια πολυλειτουργική πρωτεΐνη που μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα.               Το πρωτόγαλα περιέχει ανοσοσφαιρίνες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Πρόκειται κυρίως για τις ανασοσφαιρίνες IgG, IgA και IgM. Το μεγαλύτερο ποσοστό καταλαμβάνει η ανοσοσφαιρίνη IgG, η οποία μάλιστα έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα, τουλάχιστον 41%. Στη γαλακτοβιομηχανία, η ποιότητα του πρωτογάλακτος μετράται ως η ποσότητα IgG (ανοσοσφαιρίνη G) ανά λίτρο. Αυτό κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης η ποιότητα του πρωτογάλακτος εξαρτάται από τον χρόνο συλλογής του. Το πρωτόγαλα των πρώτων 8 ωρών είναι το πιο ενεργό.            Εμείς, ως παραγωγοί πρωτογάλακτος, εγγυόμαστε ότι η συλλογή γίνεται τις πρώτες 8 ώρες. Μπορείτε να δείτε όλες τις εγκρίσεις και πιστοποιήσεις στον ιστότοπό μας.

Περιεκτικότητα: 29 g ± 5% (60 κάψουλες), υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργό συστατικό IgG40 (400 mg)

Colostrum– Κωδικός  col01, Colostrum & vit D Κωδικός col02, Colostrum & Curcumin  Κωδικός col03

Βιταμίνη C

Καθαρά φυσική βιταμίνη C που χάρη στις ιδιότητες και την τεχνολογία επεξεργασίας της, υπερβαίνει κατά πολύ τα παρόμοια προϊόντα στην αγορά. Η βιταμίνη C είναι μικροποιημένη, η οποία προάγει την ταχεία απορρόφηση στο σώμα και ταχύτερο αποτέλεσμα. Περιέχει φυσικό γλυκαντικό και τυποποιημένα φυτικά εκχυλίσματα γλυκόριζας και φράουλας. Η ρυθμισμένη μορφή της βιταμίνης C ESSENS εγγυάται την προστασία των δοντιών και των βλεννογόνων του πεπτικού συστήματος από κατά τα άλλα όξινη βιταμίνη. Η βιταμίνη C βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική δραστηριότητα. Συμβάλλει στη φυσιολογική παραγωγή κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, των ούλων και της λειτουργίας του δέρματος. Συμβάλλει επίσης στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και βοηθά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά στη μείωση της κόπωσης και της εξάντλησης.

Περιεχόμενο συσκευασίας:  37 g (60 δισκία)   120mg/δισκίο (150% ΣΗΔ), Κωδικός προϊόντος  hop31