Σωματική & Πνευματική Ευεξία

Η Καθημερινή ευεξία δε χαρίζεται. Χτίζεται!

Η ευεξία (wellness) είναι ένας όρος που ακούμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να κάνει μόνο με την καλή σωματική κατάσταση, την υγεία γενικότερα ή την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου. Η ευεξία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευημερίας, και όχι απλά η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας.


Επέλεξε μέσα από μία ποικιλία εξειδικευμένων Προϊόντων ποιο είναι αυτό που εξυπηρετεί την Ανάγκη σου.

Οι διαστάσεις της ευεξίας (wellness)

Όπως ήδη αναφέραμε, η ευεξία δεν αφορά μόνο τη σωματική ή ψυχική υγεία, αλλά επηρεάζει και επηρεάζεται από όλες τις πτυχές της ζωής μας. Έτσι η ευεξία έχει πολλές διαστάσεις που αντιστοιχούν σε σημαντικές παραμέτρους της ζωής ενός ατόμου.

ΣωματικΗ ευεξΙα

αναφέρεται στην διατήρηση ενός υγιούς σώματος. Την αποκτάμε μέσα από άσκηση, καλή διατροφή, επαρκή ύπνο και φροντίδα της υγείας μας.

ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ

Η κατανόηση των συναισθημάτων και η αποτελεσματική αντιμετώπιση του στρες. Την αποκτάμε μειώνοντας το στρες, δίνοντας προσοχή στον εαυτό μας, με χαλάρωση και με την καλλιέργεια εργαλείων για την συναισθηματική ωριμότητα.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ

Η δημιουργία ενός δικτύου υποστήριξης και η αποτελεσματική επίδοση των κοινωνικών ρόλων. Αφορά στη δημιουργία ικανοποιητικών διαπροσωπικών σχέσεων σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ

Η δημιουργία αξιών που συνεισφέρουν στην αναζήτηση σκοπού για τη ζωή. Η πνευματικότητα εκφράζεται με πολλούς τρόπους.

Διαθέτουμε αξιόπιστες φυσικές λύσεις με συμπληρώματα που αφορούν σε διαφορετικούς τομείς της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας, που μπορούν με τον δικό μας τρόπο να συμβάλουν στην επίτευξη της ευεξίας σε όλες τις διαστάσεις.

Φυσική διάσταση

Διανοητική διάσταση


Συναισθηματική διάσταση


Πνευματική διάσταση


Φυσική Διάσταση

Φροντίστε το σώμα σας ώστε να είναι υγιές και να παραμείνει υγιές και στο μέλλον.

Essynbio Προβιοτικά

Πρόταση: τα  Προβιοτικά Essynbio

Τα 16 προβιοτικά στην κάψουλα της Essens συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της εντερικής υγείας για όλες τις ηλικίες και τις καταστάσεις υγείας ξεχωριστά.

Το ESSYNBIO Microbiome Caps μπορεί να χρησιμοποιηθεί για (π.χ.): 
• την συμπλήρωση της εντερικής μικροχλωρίδας στον οργανισμό, π.χ. μετά από αγωγή με αντιβιοτικά. • τον έλεγχο βάρους. • την υποστήριξη για τη σωστή λειτουργία της θεραπείας του πεπτικού συστήματος και των εντερικών φλεγμονών. • την υποστήριξη της θεραπείας των δερματικών παθήσεων, ατοπική δερματίτιδα. • την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. • την θετική επίδραση του στις αλλεργίες και τις αυτοάνοσες ασθένειες. • την θετική επίδραση του στο διαβήτη. • την υποστήριξη στις ψυχικές λειτουργίες, την διάθεση, τη μνήμη και την κατάθλιψη. • την θετική επίδραση στο αγγειακό σύστημα και στην καρδιαγγειακή νόσο. • την προστασία του ήπατος και αποτοξίνωση του οργανισμού. • την πρόληψη των ογκολογικών ασθενειών.


Πρωτόγαλα

Το πρωτόγαλα εκτιμάται για την υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνες (A, D, E, C, B1, B2, B6. B12, φολικό οξύ, παντοθενικό οξύ, βιοτίνη, νιασίνη), μέταλλα, ιχνοστοιχεία (νάτριο, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, ιώδιο, χρώμιο), πρωτεΐνες και αναστολείς πρωτεάσης. Περιέχει αντισώματα που είναι αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων, των ιών και των μυκήτων. Περιέχει επίσης Lactoferrin – μια πολυλειτουργική πρωτεΐνη που μειώνει τη φλεγμονή στο σώμα.               Το πρωτόγαλα περιέχει ανοσοσφαιρίνες που παίζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Πρόκειται κυρίως για τις ανασοσφαιρίνες IgG, IgA και IgM. Το μεγαλύτερο ποσοστό καταλαμβάνει η ανοσοσφαιρίνη IgG, η οποία μάλιστα έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα, τουλάχιστον 41%. Στη γαλακτοβιομηχανία, η ποιότητα του πρωτογάλακτος μετράται ως η ποσότητα IgG (ανοσοσφαιρίνη G) ανά λίτρο. Αυτό κάνει μεγάλη διαφορά. Επίσης η ποιότητα του πρωτογάλακτος εξαρτάται από τον χρόνο συλλογής του. Το πρωτόγαλα των πρώτων 8 ωρών είναι το πιο ενεργό.            Εμείς, ως παραγωγοί πρωτογάλακτος, εγγυόμαστε ότι η συλλογή γίνεται τις πρώτες 8 ώρες. Μπορείτε να δείτε όλες τις εγκρίσεις και πιστοποιήσεις στον ιστότοπό μας.

Colostrum– Κωδικός  col01, Colostrum & vit D Κωδικός col02, Colostrum & Curcumin  Κωδικός col03

Essens Syrup Sport & Energy

Συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σιροπιού με γεύση κόκκινου πορτοκαλιού κατάλληλο για αθλητές, βοηθά στην αύξηση της ενέργειας και της συγκέντρωσης, βοηθά στην καύση λίπους και έχει διεγερτικά αποτελέσματα. Περιέχει ενεργά συστατικά – εκχύλισμα Ματέ (Yerba mate) που περιέχει ταυρίνη και καφεΐνη. Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

  • Συμβάλλει στην αύξηση της ενέργειας, της συγκέντρωσης και της ψυχικής διαύγειας.
  • Βοηθά στη βελτίωση της απόδοσης στις ασκήσεις αντοχής.
  • Συμβάλλει στη μείωση του οξειδωτικού στρες
  • Βοηθά στην τόνωση του κεντρικού νευρικού συστήματος και της καρδιακής δραστηριότητας.
  • Καταστέλλει την κόπωση και αυξάνει τη συγκέντρωση και την εγρήγορση.
  • Βοηθά στην καύση λίπους και μειώνει την όρεξη.

Το Yerba mate είναι ένα δέντρο της Νότιας Αμερικής, τα αποξηραμένα και θρυμματισμένα του φύλλα είναι γνωστά ως yerba maté και περιέχουν μεγάλη ποσότητα ιχνοστοιχείων, βιταμινών και αντιοξειδωτικών με ευεργετική επίδραση στο σώμα. Τα ποτά Yerba mate έχουν γίνει δημοφιλή σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική για τα ενισχυτικά και διεγερτικά τους αποτελέσματα επειδή παρέχουν ενέργεια, βελτιώνουν τη μνήμη και τη διάθεση, μειώνουν την όρεξη και ενισχύουν την καύση του λίπους.                                     

Το αμινοξύ ταυρίνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, διεγείρει την εγκεφαλική δραστηριότητα και έχει θετική επίδραση στη συνολική απόδοση.                                                                             

Η καφεΐνη είναι ένα αλκαλοειδές που διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα και την καρδιακή δραστηριότητα, καταστέλλει την κόπωση και αυξάνει τη συγκέντρωση και την εγρήγορση.

Κωδικός προϊόντος syr04


Aloe Vera Dringing Gel

Η Aloe Vera είναι ένα υποτροπικό φυτό. Ο πολτός των φύλλων του, προσφέρει διαφανές υγρό το οποίο, χάρη στις ευεργετικές επιδράσεις του χρησιμοποιείται όχι μόνο ως διατροφικό συμπλήρωμα. Του αποδίδονται καταπραϋντικές επιδερμικές επιδράσεις, χρησιμοποιείται ευρέως και σε καλλυντικά. Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το gel της Αλόης περιέχει αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες και πολλές άλλες ευεργετικές ουσίες. Η Αλόη βοηθά στην προστασία από μικροοργανισμούς, συμβάλλει στη συνολική σωματική ευεξία, καταπολεμά την κούραση, βοηθά στην πέψη και συμβάλλει στην υγεία του πεπτικού συστήματος, βοηθά στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων σακχάρου στο αίμα και συμβάλλει στην υγεία του δέρματος.

Τα προϊόντα ESSENS κατασκευάζονται αποκλειστικά από Aloe Vera Barbadensis Miller, που καλλιεργείται βιολογικά στο φυσικό και ακάθαρτο περιβάλλον της περιοχής Jaumave στο Μεξικό. Τα φυτά ποτίζονται μόνο με βρόχινο νερό ή νερό του βουνού χωρίς τη χρήση λιπασμάτων, εντομοκτόνων ή ζιζανιοκτόνων και δεν είναι γενετικά τροποποιημένα.


Στοιχεία στα οποία υπερέχουμε

Η μέθοδος Totaloe είναι ένας επαναστατικός τρόπος επεξεργασίας της αλόης, που μας επιτρέπει να διατηρήσουμε 200 δραστικές ουσίες και περισσότερους από 75 τύπους θρεπτικών συστατικών! Συνδυάζει την παραδοσιακή χειροποίητη επεξεργασία με φάσεις, που εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα του επεξεργασμένου gel.

Η Μικροποίηση είναι ο τρόπος με τον οποίο αυξάνεται η βιοδιαθεσιμότητα φαρμάκων, φυσικών ουσιών, βιταμινών και μετάλλων. Περιλαμβάνει τη σταδιακή μείωση των πρώτων υλών σε σωματίδια μεγέθους αρκετών μικρομέτρων. Η ουσία, που προκύπτει, χάρη στη μεγαλύτερη επιφάνειά της, δημιουργεί προϋποθέσεις για τη βελτίωση και την επιτάχυνση της διάλυσης στον οργανισμό και την επίτευξη υψηλότερης αποτελεσματικότητας του συμπληρώματος διατροφής. Το συμπλήρωμα διατροφής, που παράγεται από την υψηλότερης ποιότητας και πιστοποιημένη Aloe Vera Barbadensis Miller περιέχει 99,5% τζελ αλόης βέρα και, σε συνδυασμό με τη μέθοδο επεξεργασίας Totaloe και τη Μικροποίηση, εγγυάται τη μέγιστη δυνατή ποσότητα δραστικών ουσιών.

Aloe Vera Dring gel + Βιταμίνη C

Aloe Vera Dring gel + Μήλο + Acai

Aloe Vera Dring gel + Σταφύλι

Διανοητική Διάσταση

Διατηρήστε την περιέργεια για όλα όσα μπορείτε να μάθετε, εκτιμώντας τη διά βίου μάθηση και απαντώντας θετικά στις πνευματικές προκλήσεις. Διευρύνετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, ανακαλύπτοντας παράλληλα τη δυνατότητα να μοιραστείτε τα ταλέντα σας με άλλους ανθρώπους.