Ένα Webinar του Successmindset για τη μεγιστοποίηση του αντίκτυπου, της αφθονίας και της ελευθερίας σου μέσω της Δύναμης του Δικτύου και της εφαρμογής του.

Χτίσε μια νέα καριέρα με την στήριξη του Successmindset Ecosystem 

Γίνε συνεργάτης του Successmindset και απέκτησε τις κορυφαίες στρατηγικές, αλλαγή τρόπου σκέψης, καθοδήγηση και τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να χτίσεις μια νέα καριέρα στον χώρο του Δικτύου που ανυψώνει τον εαυτό σου και τους άλλους και σε ανταμείβει με εξαιρετική οικονομική ελευθερία και τρόπου ζωής.

My heading is awesome

1 Ώρα Ζωντανή Διαδικτυακή Παρουσίαση

Μέλος του 

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, βοηθώντας άλλους να μεταμορφώσουν τη δική τους;

Αυτή είναι η πρόσκλησή σας για να αποκτήσετε μια ανταποδοτική και εντυπωσιακή νέα καριέρα, επιχείρηση ή ένα ανεκτίμητο σύνολο δεξιοτήτων σε μια εποχή όπου η αυτοεξέλιξη είναι ζωτικής σημασίας και η προσκόλληση στους παλιούς τρόπους δεν αποτελεί πλέον επιλογή.

Και είναι μια πύλη για να επιτύχετε επιτέλους τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις σας σε κάθε διάσταση της ζωής που έχει σημασία για εσάς, ενώ βοηθάτε τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Αυτή η ευκαιρία είναι ειδικά για εσάς εάν είστε:

1. Παθιάζεστε να κάνετε θετικό αντίκτυπο: και είστε έτοιμοι να παίξετε έναν πολύ πιο ουσιαστικό ρόλο στην υποστήριξη, την ανύψωση και τη μεταμόρφωση των φίλων, της οικογένειάς σας, της κοινότητας και ακόμη και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

2. Ψάχνετε να βελτιώσετε τη σταδιοδρομία και τις επιδόσεις σας: γιατί γνωρίζετε ότι σε έναν κόσμο που αλλάζει, η απάντηση για την επιτυχία, τον πλούτο και την επέκταση που θα προστατεύεται από το μέλλον είναι να κατακτήσετε νέες δεξιότητες και να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

3. Ψάχνοντας τα κλειδιά της ελευθερίας: η ελευθερία να κάνεις αυτό που αγαπάς αντί να συμβιβάζεσαι με ένα μισθό, να ζεις με απόλυτη σαφήνεια σκοπού και να σχεδιάζεις τη ζωή σου με τους όρους κανενός άλλου παρά μόνο με τους δικούς σου όρους.

4. Ένας νέος ή έμπειρος προπονητής ζωής που αισθάνεται ότι κάτι του λείπει: σαν να μην κερδίζετε ή να προσελκύετε πελάτες στο επίπεδο που θέλετε, να μην είστε ικανοποιημένοι με τα εργαλεία που σας έχουν δοθεί ή να δυσκολεύεστε την επιχειρηματική πλευρά του coaching.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο ταξίδι σας για την ενδυνάμωση των άλλων, τώρα είναι η ώρα να ενεργήσετε γρήγορα με αυτήν την ευκαιρία γιατί:

Ο κόσμος εξελίσσεται γρήγορα: και εκατομμύρια αναζητούν απεγνωσμένα έναν οδηγό που θα τους βοηθήσει να συμβαδίσουν

Από την εκπαίδευση και την ευεξία, μέχρι την εργασία, τα οικονομικά και τις σχέσεις – η ανθρώπινη εμπειρία μεταμορφώνεται με ταχύτητα αστραπής.

Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα επανεκτιμούν τώρα τη ζωή τους: Απορρίπτοντας τους κοινωνικούς κανόνες, τα όρια ηλικίας και τις προσδοκίες φύλου στις οποίες είχαν μεγαλώσει να πιστεύουν.

Και ενώ πολλές από αυτές τις αλλαγές είναι θετικές: πολλές επίσης πλημμυρίζουν εκατομμύρια με ακρωτηριαστικό άγχος και αβεβαιότητα.

Οι άνθρωποι χρειάζονται ένα νέο σχέδιο παιχνιδιού για να τους βοηθήσει να ευδοκιμήσουν σε αυτήν την περίοδο αλλαγής:

 • Χρειάζονται εστίαση και μια βέλτιστη, νικηφόρα νοοτροπία
 • Χρειάζονται τα εργαλεία για να οραματιστούν και να δημιουργήσουν μια καλύτερη ζωή
 • Χρειάζονται υποστήριξη ενώ παίρνουν αποφάσεις που αλλάζουν τη ζωή τους που δεν χρειάστηκε να πάρουν ποτέ πριν

Και κυρίως:

Χρειάζονται έναν οδηγό για να τους βοηθήσει να περιηγηθούν σε αυτόν τον άγνωστο, νέο κόσμο και να τους υπενθυμίσει το μεγαλείο τους.Οι προπονητές ζωής είναι οι μετασχηματιστικοί ηγέτες του νέου κόσμου: και τώρα είναι η ώρα να γίνετε


Τα life coaches έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από ποτέ, καθώς όλοι – από γονείς που μένουν στο σπίτι μέχρι τις μεγαλύτερες εταιρείες – σπεύδουν να βρουν το κατάλληλο life coach για αυτούς.

Στην πραγματικότητα:

 • Θα βοηθήσετε τον εαυτό σας να φτιάξει ένα κομμάτι από μια πίτα 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων:
 •  αυτή είναι η αξία της βιομηχανίας προπονητών παγκοσμίως, με πάνω από 1,02 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες (αύξηση 30% τα τελευταία πέντε χρόνια).
 • Θα γίνετε ανθεκτικοί στο μέλλον μπαίνοντας στη δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία στον κόσμο, με μέση ετήσια ανάπτυξη 5,4%. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να απελευθερωθείτε από τις περικοπές μισθών και τις απαρχαιώσεις που μαστίζουν αμέτρητους τομείς με ραγδαία πτώση.
 • Θα έχετε μια αυξανόμενη ροή πρόθυμων δυνητικών πελατών που μπορείτε να αξιοποιήσετε: επειδή ένας τεράστιος αριθμός 9 στους 10 ενεργούς προπονητές αναφέρουν ότι έχουν ενεργούς πελάτες, σύμφωνα με την Παγκόσμια Μελέτη Coaching του 2020 ICF.
 • Θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τις κορυφαίες εταιρείες και τους επιτυχόντες στον κόσμο , δεδομένου ότι έως και το 40% όλων των εταιρειών του Fortune 500 (και αυξάνονται) προσλαμβάνουν πλέον προπονητές για τα στελέχη και τα μέλη της ομάδας τους
 • Και αν βρίσκεστε στη Βόρεια Αμερική, θα χαρείτε να ξέρετε ότι τα έσοδα από την προπονητική έχουν αυξηθεί κατά 36% από το 2015 έως το 2020 (και συνεχίζουν να αυξάνονται μέχρι το 2022).

Δείτε τι εμποδίζει αθόρυβα τους ανθρώπους από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πρακτική ή επιχείρηση life coaching

Εάν είστε νέοι στο coaching, ίσως αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε:

 • Πού μπορείτε να αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες ;
 • Πώς βρίσκετε και προσελκύετε τους σωστούς πελάτες ;
 • Και πώς ακριβώς χτίζετε μια κερδοφόρα και ικανοποιητική επιχείρηση καθοδήγησης;

Και αν είστε έμπειρος προπονητής, μπορεί να έχετε παρατηρήσει προκλήσεις όπως:

 • Η δυσκολία στην εύρεση αποτελεσματικών εργαλείων και μεθόδων καθοδήγησης που δεν λειτουργούν μόνο στα χαρτιά – αλλά έχουν βιώσιμο αντίκτυπο στους πελάτες σας
 • Έλλειψη εκπαίδευσης και καθοδήγησης σχετικά με την επιχειρηματική πτυχή της καθοδήγησης και πώς να αναπτύξετε καλύτερα και να διατηρήσετε το εισόδημά σας με αυτό
 • Και ακόμη και ο τεράστιος αριθμός απαρχαιωμένων μεθοδολογιών και ιδρυμάτων καθοδήγησης που αποτυγχάνουν να εξελιχθούν για τις εξελισσόμενες ανάγκες και προσδοκίες των ανθρώπων.

Αυτό που χρειάζονται σήμερα οι προπονητές όλων των επιπέδων είναι μια ολιστική, προσιτή και έτοιμη για το μέλλον λύση.

Ενα αυτο:

 • Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός μεταμορφωτικού κόσμου που χρειάζεται επειγόντως καθοδήγηση.
 • Αξιοποιεί τα πιο πρόσφατα αποδεδειγμένα μοντέλα και πλαίσια καθοδήγησης.
 • Και προσφέρει ανταμοιβές που αλλάζουν τη ζωή τόσο στον προπονητή όσο και στον πελάτη.

Αυτή είναι η πρόσκλησή σας να συμμετάσχετε στο Mindvalley ως επίσημος συνεργάτης και σύμμαχος

Μετά την κατασκευή της πιο ισχυρής πλατφόρμας μεταμόρφωσης ζωής στον κόσμο με πάνω από 5 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, η Mindvalley κάνει τώρα το επόμενο βήμα:

Εκπαίδευση της επόμενης γενιάς ηγετών μετασχηματισμού, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην ανάταση εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Αυτή είναι η ευκαιρία και η ειδική πρόσκλησή σας για:

 • Αλλάξτε τη ζωή σας μέσα από μια βαθιά ανταποδοτική καριέρα, πρακτική ή επιχείρηση.
 • Αποκτήστε απόλυτη αυτοκατευθυνόμενη ελευθερία για την εργασία, τον πλούτο και την αποστολή σας.
 • Και για να αξιοποιήσετε πλήρως τόσο τα προσωπικά σας χαρίσματα όσο και την ορμή του κινήματός μας για να ασκήσετε θρυλικό αντίκτυπο σε όλη την ανθρωπότητα.

Παρουσιάζοντας

Το πρόγραμμα πιστοποίησης Mindvalley Life Coaching

Ένα διαπιστευμένο πρόγραμμα 16 εβδομάδων για να γίνεις προπονητής ζωής με πιστοποίηση Mindvalley: και πρωτοπόρος ηγέτης μετασχηματισμού σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγοραΈνα κορυφαίο, κορυφαίο πρόγραμμα πιστοποίησης

Μοναδικά σχεδιασμένο για να σας εξοπλίσει με τις αποδεδειγμένες, πρακτικές δεξιότητες και εκπαίδευση που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσετε ως προπονητής ζωής επόμενης γενιάς

Ξεκινήστε ένα συναρπαστικό διαδικτυακό ταξίδι 16 εβδομάδων, όπου λαμβάνετε υποστήριξη μέσω κάθε πτυχής του mastering και της ανάτασης των άλλων μέσω του κορυφαίου στον κλάδο του συστήματος life coaching της Mindvalley για βέλτιστη προσωπική μεταμόρφωση.

Θα αποκτήσετε τόσο τις δεξιότητες καθοδήγησης όσο και την επαγγελματική εκπαίδευση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια πρωτοποριακή πρακτική ή επιχείρηση στο life coaching:

Αυτό που σας τοποθετεί ως πρωτοπόρο ηγέτη και μέντορα για εκατομμύρια πιθανούς πελάτες που αναζητούν καθοδήγηση σε έναν ταχέως εξελισσόμενο κόσμο.

Επίσημα διαπιστευμένο από τη Διεθνή Ομοσπονδία Προπονητών


Επίσημα αναγνωρισμένο από τη Διεθνή Ομοσπονδία Προπονητών

Η πιστοποίηση Mindvalley life-coaching σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πλήρεις μονάδες συνεχούς εκπαίδευσης από το ICF.

Η αναγνώριση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Προπονητών (ICF) είναι το χρυσό πρότυπο στην αναγνώριση επαγγελματικής προπονητικής: και με την ολοκλήρωση του προγράμματος Πιστοποίησης Mindvalley Life Coaching, κερδίζετε 42 μονάδες Continuous Coaching Education (CCE) από αυτές.

Πώς η ζωή σας μεταμορφώνεται ως Πιστοποιημένος Προπονητής Ζωής στη Mindvalley

 1. Σχεδιάστε νέο τρόπο ζωής ελευθερίας και συνειδητής πρόθεσης
 2. Αναλάβετε πλήρως το πρόγραμμά σας και την τοποθεσία σας και απολαύστε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία να σχεδιάζετε τη δική σας καλύτερη ζωή – ώστε να μπορείτε να εστιάσετε πλήρως σε αυτό που σας φέρνει χαρά και νόημα.
 3. Πάρτε τον έλεγχο των χρημάτων σας και η οικονομική ελευθερία είναι επιτέλους εφικτή
 4. Είτε προσεγγίζετε το life coaching ως καριέρα πλήρους απασχόλησης είτε ως δευτερεύουσα πρακτική – τώρα έχετε κερδίσει μια κερδοφόρα ροή εισοδήματος που περιορίζεται μόνο από τις φιλοδοξίες σας. πόσα θέλετε να κερδίσετε. Τώρα έχετε επιτέλους τη δύναμη να δώσετε στον εαυτό σας μια αύξηση, να χρεώσετε όσα αξίζετε και να αναλάβετε την οικονομική σας μοίρα.
 5. Ξεκλειδώστε ικανότητες και βάθη δυνατοτήτων που ποτέ δεν ήξερες ότι είχατε
 6. Επεκτείνετε τις δεξιότητές σας και ανακαλύψτε ανεκμετάλλευτα δώρα και ταλέντα που δεν έχετε γνωρίσει ποτέ πριν. Από τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων, μέχρι τη βαθιά ενσυναίσθηση, τον σχεδιασμό του τρόπου ζωής και τη στρατηγική σκέψη υψηλού επιπέδου – έχετε πλέον αποδείξει στον εαυτό σας ότι είστε ικανοί για πολλά περισσότερα.
 7. Αξιοποιήστε τη δουλειά σας για να δημιουργήσετε ένα ΜΕΓΑΛΟ θετικό αντίκτυπο στην ανθρωπότητα
 8. Γίνετε μάρτυρας της δουλειάς σας να κάνει κύματα στον κόσμο καθώς καθοδηγείτε τους πελάτες σας στο να ξεκινήσουν νέες συνειδητές επιχειρήσεις, να επιδιώκουν ιδέες που αλλάζουν το παιχνίδι ή απλά να εμφανίζονται ως ο καλύτερος εαυτός τους: η ανάπτυξη των πελατών σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος.
 9. Αξιοποιήστε το πάθος σας για προσωπική ανάπτυξη σε μια ασφαλή καριέρα και μια αποστολή
 10. Μάθετε, εξελίξτε και ανεβάστε επίπεδο όχι μόνο τους πελάτες σας – αλλά και τον εαυτό σας – καθώς αποκτάτε αποκλειστική, εμπιστευτική πρόσβαση στα αποκλειστικά και άγνωστα εργαλεία και εκπαίδευση του Mindvalley. Τώρα αυτό είναι ένα προνόμιο εργασίας.
 11. Δεν είστε απλώς έτοιμοι για το μέλλον: το διαμορφώνετε
 12. Ο ρόλος σας ως μετασχηματιστικός ηγέτης σας έχει τοποθετήσει στην πρώτη γραμμή ενός ταχέως εξελισσόμενου κόσμου. Και αντί να ανησυχείτε για τις αβεβαιότητες και τις προκλήσεις του μέλλοντος, εξοπλίζετε τους άλλους (και τον εαυτό σας) με τις δεξιότητες και τη νοοτροπία για να υπηρετήσετε, να προσαρμοστείτε, να δημιουργήσετε και να συνεργαστείτε για ένα καλύτερο αύριο.